top of page

Màgia antiestrès amb Jordi Pota


L'estrès, segons el DIEC, és una tensió mental o corporal provocada per un factor físic o emocional, capaç de generar una malaltia. Jordi Pota, conscient de la gravetat d'aquest fenomen en l'actualitat, ha decidit proposar una teràpia amb el seu espectacle màgic, al Teatreneu.


"Magicomic (l'antiestrès)" convida els espectadors a deixar-se anar, atrevir-se, alliberar-se, deslligar-se de la tecnologia i connectar-se amb el seu entorn. Afirma que abraçar persones que estimem i somriure intensament cada dia ajuda en aquesta lluita contra la tensió, la malaltia del segle XXI. És així que anima a al públic a mantenir el somriure durant un minut sencer, i juga a llançar el mòbil d’una espectadora contra el terra.



Sota el lema "no hi ha demà", Jordi Pota interpreta el Dr. Mag Pota i el seu ajudant, l’infermer Ficant, i ajuda diferenciar allò necessari d'allò superflu, per tal de desfer-se dels mals de cap. Tot per a eliminar l'hormona de l'estrès, el cortisol, fins i tot exercitar els músculs de la boca amb pilotes de ping pong, fer ambdominals, deixar la cafeïna i el mòbil!


Magicomic porta la unió de la màgia i l'humor a l'extrem, en un espectacle on un nas de pallasso combina perfectament amb efectes màgics sorprenents i reflexions sobre la societat actual. I tot sense transcendir massa, perquè l'objectiu final és fer riure el públic, seguint aquest fil argumental de la desitjada recepta contra l’estrès.

bottom of page