top of page

Joaquín Matas estrena "A fuego lento"

Joaquín Matas, un dels mags més reconeguts del panorama actual, va presentar el seu nou espectacle “A fuego lento” a El Rei de la Màgia la nit del 4 de març. Amb més de 20 anys de trajectòria professional a l’esquena, Matas torna al teatre amb una proposta que combina les últimes novetats amb els millors efectes de la seva carrera, que “han estat cuinats a foc lent a mesura que creixien i evolucionaven”.


El show es compon d’una gran varietat de jocs tant de prop com d’escena que, en tot cas, compten amb un denominador comú: la participació activa del públic. Els espectadors, que es converteixen en autèntics protagonistes, tenen la possibilitat de viure en primera persona l’impacte d’un il·lusionisme que, en provocar una sensació de fascinació i incertesa, traspassa la frontera entre el possible i l’impossible.




Mentalisme; cordes que canvien de mida; bitllets que multipliquen el seu valor i d’altres que apareixen a llocs inesperats; cubilets i monedes; manipulació d’objectes i molta carto-màgia, entre d’altres. Una infinitat de jocs de nivell incomparable que transcorren durant l’hora i mitja d’espectacle, sempre acompanyats d’una gran dosis d’humor i simpatia.


Matas es defineix a sí mateix com “mag de professió i de vocació”. Va començar en el món de la màgia als 15 anys i porta des dels 20 dedicant-s’hi professionalment. Els seus dots comunicatius i la capacitat que posseeix de traslladar la seva passió al públic són les claus que, sens dubte, l’han portat a convertir-se en un dels principals referents de l’il·lusionisme modern.


bottom of page