top of page

Raphael Capri omple "Màgia Junior" d'humor i il·lusió

Raphael Capri, un dels referents en el món de la màgia actual, ofereix cada mes el seu espectacle al Teatre del Raval de Barcelona. Sota el cartell de Màgia Junior, que acull set dels millors il·lusionistes del país, Capri aporta un toc d’humor i originalitat en un show que atrapa tota la família.


L’espectacle, d’aproximadament una hora de durada, es compon d’una gran varietat de jocs d’escena que, en tot cas, compten amb la participació activa del públic com a eix conductor. Els nens, convertits en autèntics protagonistes, gaudeixen de prop d’una màgia sorprenent i divertida que, a més d’incertesa, provoca el seu riure i admiració.

Efectes amb cartes, globus i mocadors; bitllets que multipliquen el seu valor; una mascota molt especial i un gran número final d’escapisme al més pur estil de Houdini són algunes de les il·lusions que el mag ofereix durant l’espectacle. Tot això, a més, acompanyat d’una escenografia cuidada i una posada en escena atractiva, que fa difícil apartar els ulls de l’escenari.


Màgia Junior, amb més de 7 anys en cartell a l’esquena, és considerat l’espectacle de màgia familiar per excel·lència. Després d’haver captivat més de 120.000 espectadors, es consolida com una de les opcions d’oci preferides dels dissabtes i diumenges a Barcelona.



bottom of page