top of page

Un bagul màgic

Al Baúl és màgic, és còmic, és solidari. Vincent Vegas, Carla Laubalo i Albert Arribas hi guarden tot allò que volen compartir amb el públic, fent gaudir els espectadors amb totes aquelles disciplines que els emocionen individualment.


Imatges de l'espectacle Al Baúl


Tot lligat per un fil humorístic, l’espectador pot gaudir de moltes actuacions intercalades en un únic show. Vincent presenta trucs de cartomàgia amb l’ajuda de voluntaris del públic. Acaba amb el truc “Suit Apparition”, un homenatge a Pepe Carrol, realitzat amb la seva baralla personal, que l’acompanya des de fa 25 anys. L’Albert, vestit amb una samarreta d’Arale, connecta amb el públic gràcies al seu monòleg sobre l’experiència de ser pare, l’art de ser despertat a les dues de la matinada per canviar bolquers i preparar biberons. I per últim la Carla sorprèn tots els assistents amb una actuació final, on la música és protagonista.


És un espectacle dinàmic, interactiu. Aquest divendres, Jordi Gaitán també va actuar amb ells, i va parlar al públic sobre els somnis, mentre els emocionava amb els seus trucs de cartomàgia. Tot i tothom troba el seu lloc dins Al Baúl, i és que fins i tot va realitzar un truc el pare d’en Vincent!


Gaudeixen entretenint i part dels seus beneficis els destinen a l’Associació de Fissurats de Catalunya (FÍCAT). Els podeu trobar actualment a Cincómonos, l’espai d’Art!

bottom of page