top of page

Henry Evans visita Barcelona

Henry Evans, campió mundial de màgia FISM (Federació Internacional de Societats Màgiques), oferirà el dimecres 25 de febrer una conferència a la ciutat comtal. L’estudi màgic de Brando i Silvana, situat al número 20 del carrer França, serà l’espai que acollirà el mag, qui de 20 a 22 hores ensenyarà els espectadors a construir un acte de màgia aprofitant la creativitat pròpia.


Henry Evans és un dels màxims referents mundials en la disciplina de la màgia de prop. D’origen argentí, es va iniciar en el món de l’il·lusionisme als 11 anys, gràcies al model del seu avi i a la seva admiració per Copperfield, Tamariz i Cornelius. Durant tot el seu recorregut professional, ha obtingut diversos premis, d’entre els quals cal destacar la triple distinció de Mag de l’Any a Argentina (anys 1995, 2000 i 2005) i, especialment, la primera posició en cartomàgia al campionat mundial FISM celebrat l’any 2000 a Lisboa.



Henry Evans, campió mundial de cartomàgia.



Després de recórrer els certàmens, les televisions i els escenaris de gairebé tot el món, Evans va competir per última vegada l’any 2012 en la convenció Magic Carnival de Beijing, on 12 dels campions FISM concursaven per convertir-se en el millor dels millors. De nou, va ser ell qui va guanyar el primer premi, fent d’aquell comiat un dels triomfs més importants de la seva carrera.


Actualment, retirat de la competició, es dedica a l’ensenyament, a donar conferències a nivell internacional i a dirigir el seu propi negoci de ventes, que comprèn tot tipus de productes de màgia sota la seva firma.


El dimecres 25, Henry Evans torna a Barcelona dos anys després de la seva última visita, amb la intenció de sorprendre els assistents amb jocs improvisats que crearan una atmosfera màgica.


bottom of page